دریافت اپلیکیشن
انواع برنج پر طرفدار ایرانی - فروشگاه اینترنتی برنج

انواع برنج پر طرفدار ایرانی

طارم ، هاشمی ، گرده ، دودی ، دم سیاه ، صدری ، چمپا و… که تمامی برنج های ذکر شده تولید کننده های متفاوتی در اقصی نقاط ایران دارند ولی به واقع با توجه به روند خرید و فروش بازار و رضایت مشتری می توان گفت که بهترین نوع برنج ، برنج شمال کشور است. برنج منطقه گيلان به دو دسته اصلي تقسيم مي شوند: دسته اول – برنج هاي نوع گرم اين نوع از برنج داراي کيفيت بسيار بالا بوده و با اسامي هاشمي – علي کاظمي – گرم مولايي حسن سرا – صدري – دم سياه … معرفي شده اند. دسته دوم – برنج هاي نوع سرد از نظر کيفي پائين تر از نوع گرم بوده ولي از نظر کمي بالاتر از آن که با نام هاي بي نام – فشتال – طارم رمضاني … شناخته شده اند استان مازندران یکی از مناطق مهم رشد برنج در ایران است. تقریبا ۴۵٪ برنج سفید در ایران در مازندران تولید می شود. طارم بیشترین گونه کشت شده در میان سایر گونه های تولید برنج است. این گونه در ایران و همچنین در جهان مشهور است. انواع برنج طارم شامل : محلی، هاشمی ، چینی ، عطری ، امرالهی ، سنگسری ، صدری است. در میان انواع اینها محلی، هاشمی و عطری بیشترین کیفیت را داراست. طارم محلی با بهترین کیفیت آشپزی، دانه های معطر و بلند است. طول این گونه حدود ۷٫۳ میلی متر است و عرض آن حدود ۲ میلی متر است . یکی از بهترین گونه ها با کیفیت بالای پخت و پز در میان انواع دیگر طارم می شود. با توجه به نکات ذکر شده، بررسی همه ی جوانب در خرید و انتخاب بهترین نوع برنج حائز اهمیت است.

بازگشت