دریافت اپلیکیشن
برنج از کجا آمده - فروشگاه اینترنتی برنج

برنج از کجا آمده

شواهد نشان می‌دهد که برنج در 6۲۰۰–11۵۰۰ سال پیش از میلاد مسیح در دره رودخانه پرل چین کشت می شد. برنج از آسیای شرقی، به مناطق جنوبی تر و آسیای جنوبی گسترش یافت و توسط استعمارگران اروپایی از آسیای غربی به اروپا و آمریکا معرفی شد. برنج گیاهی است که دارای ارقام زودرس (طول دوره رشد ۱۳۰ تا ۱۴۵ روز)، متوسط رشد (۱۵۰ تا ۱۶۰ روز) و ارقام دیررس (۱۷۰ تا ۱۸۰ روز) می‌باشد. ارزش غذایی برنج: مواد مغذی در هر ۱۰۰ گرم (۳٫۵ اونس) انرژی ۱٬۵۲۷ کیلوژول (۳۶۵ کیلوکالری) کربوهیدرات‌ها ۸۰ g قندها ۰٫۱۲ g فیبر ۱٫۳ g چربی ۰٫۶۶ g پروتئین ۷٫۱۳ g آب ۱۱٫۶۱ g ویتامین ب۱ (تیامین) ۰٫۰۷۰۱ میلی‌گرم (۵٪) ویتامین ب۲ (ریبوفلاوین) ۰٫۰۱۴۹ میلی‌گرم (۱٪) ویتامین ب۳ (نیاسین) ۱٫۶۲ میلی‌گرم (۱۱٪) پانتوتنیک اسید (ویتامین ب۵) ۱٫۰۱۴ میلی‌گرم (۲۰٪) ویتامین ب۶ ۰٫۱۶۴ میلی‌گرم (۱۳٪) کلسیم ۲۸ میلی‌گرم (۳٪) آهن ۰٫۸۰ میلی‌گرم (۶٪) منیزیم ۲۵ میلی‌گرم (۷٪) منگنز ۱٫۰۸۸ میلی‌گرم (۵۴٪) فسفر ۱۱۵ میلی‌گرم (۱۶٪) پتاسیم ۱۱۵ میلی‌گرم (۲٪) ر وی ۱٫۰۹ میلی‌گرم (۱۱٪) درصدها نسبی‌اند

بازگشت